rOBY
Te Deum Adoramus Philharmonia
Hero Member

walk with me!
|
 |
« Reply #15 on: March 22, 2008, 10:05:13 am » |
|
ori v-o speriat Flornetina cu ultimi post, ori la lume nu prea ii pasa de partea spirituala de la Te Deum, ca vad ca e cam lnishte in zona...  poate ar trebui sa ne intereseze cel mai mult asta... 
|
|
|
|
|
|
...
|
|
|
k-laudia
Sr. Member

|
 |
« Reply #16 on: March 22, 2008, 11:28:15 am » |
|
...sau poate ca ne-a pus pe ganduri ce a postat florentina...  shi eu imi doresc ca la Te Deum sa se puna in primul rand baza pe partea spirituala...pt ca lumea (publicul) sa poate primi cantarile noastre, sa le vorbeasca Dumnezeu prin cantarile noastre...cred ca acesta e scopul nostru! Domnul sa lucreze la inimile noastre! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rOBY
Hero Member

walk with me!
|
 |
« Reply #17 on: March 22, 2008, 08:44:06 pm » |
|
da asha e... shtiu ca Te Deum a fost creata pentru a face muzica, dar cand vrei sa faci muzica pentru El, se schimba tot, shi pe langa repetitzii, trebuie sa pregaeshti shi partea spirituala. atat din timp, cat shi in zilele alea... Silu nu e o optziune, is a MUST! daca o sa reushim acum lucru asta minunat, o sa simtzim diferentza! 
|
|
|
|
|
|
...
|
|
|
so
Jr. Member

|
 |
« Reply #18 on: April 01, 2008, 03:32:16 am » |
|
robe da' silu vrea? e anuntzat?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
soree
Moderator
Sr. Member

|
 |
« Reply #19 on: April 01, 2008, 07:00:39 am » |
|
asta ma-ntrebam si eu..... 
|
|
|
|
|
|
.........
|
|
|
rOBY
Hero Member

walk with me!
|
 |
« Reply #20 on: April 01, 2008, 07:48:47 am » |
|
da... Silu vrea, dar nu poate... mai sunt oameni, speram sa vina unul care sa ne motiveze cu-adevarat! ne putem ruga pentru asta...  omul care vine, sa ne dea ceva din partea Domnului.
|
|
|
|
|
|
...
|
|
|
rOBY
Hero Member

walk with me!
|
 |
« Reply #21 on: April 02, 2008, 08:19:43 am » |
|
Good News... am tot amanat pana nu am avut ceva sigur. Silu nu poate. Prietenul meu din Cluj (Cristi Petrishor) nu o putut, dar a raspuns pozitiv Nisty Popa, cel care va shi predica la concert. vom avea un timp de studiu biblic shi intarire pentru lucrarea pe care o avem inainte. un studiu cu tot corul shi poate shi un scurt timp de devotion. toata atmosfera concertului depinde de cor. orch e cu partea muzicala, noi cu mesajul, deci is up to us!!! rugaciune pentru lucrarea care ne sta inainte!! shi pentru Nisty ca sa aiba un cuvant din partea Lui pentru noi!
|
|
|
|
|
|
...
|
|
|
soree
Moderator
Sr. Member

|
 |
« Reply #22 on: April 02, 2008, 08:57:13 am » |
|
....ce pot sa spun....."orchestra cu partea muzicala"........fain de tot baieti......asa de fain a fost si data trecuta cand corul a avut parte de inchinare si orchestra a trebuit sa stea pe scena...........super.......
|
|
|
|
|
|
.........
|
|
|
rOBY
Hero Member

walk with me!
|
 |
« Reply #23 on: April 02, 2008, 09:05:28 am » |
|
off... hai ca nu vb cu copii aici. nimeni nu a zis ca orch e numa de decor sau nu are parte spitituala, doar ca partea corului, care transmite mesajul e incontestabil mai mare! sa fim oneshti. dar ca sa nu se supere orch, eu propun o zi de post. incepan cu orch shi terminand cu corul. special pentru concert. shi aici e cea mai importanta slujire. agree sore??? 
|
|
|
|
|
|
...
|
|
|
soree
Moderator
Sr. Member

|
 |
« Reply #24 on: April 02, 2008, 09:10:52 am » |
|
nu roby....eu ma refeream la faptul k doar corul se va putea bucura de studiu biblic si lucrurile astea.....am inteles faza cu mesajul....de fapt era inteles de la sine.....e ok......postim si ne rugam k avem nevoie....
|
|
|
|
« Last Edit: April 03, 2008, 05:55:56 am by soree »
|
|
.........
|
|
|
rOBY
Hero Member

walk with me!
|
 |
« Reply #25 on: April 02, 2008, 10:08:31 am » |
|
 tottaly agree... things can change. incet, incet. schimbari o sa fie. sunt deja. 
|
|
|
|
|
|
...
|
|
|
k-laudia
Sr. Member

|
 |
« Reply #26 on: April 03, 2008, 07:01:06 am » |
|
shi eu am inteles ce ai zis , robi, dar ideea e ca shi orchestra are nevoie de parte spirituala..eu nu shtiu....studiul asta cu fr nistor....o sa fie shi cu orchestra, nu?...shi noi vrem sa fin MAI motivati in lucrare!!!...ne dorim asta....binecuvantari:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
soree
Moderator
Sr. Member

|
 |
« Reply #27 on: April 04, 2008, 12:07:11 am » |
|
uite, trebuia de la-nceput sa-i spun la K-la sa spuna ea  k a zis bine 
|
|
|
|
|
|
.........
|
|
|
rOBY
Hero Member

walk with me!
|
 |
« Reply #28 on: April 04, 2008, 01:34:22 am » |
|
studiul e pus in functzie de programul care il avem la sibiu. ar fi fain sa poata fi toata lumea prezenta acolo. 
|
|
|
|
|
|
...
|
|
|
Florentina
Sr. Member

Traieste-ti viata...Dar pentru vesnicie!
|
 |
« Reply #29 on: April 04, 2008, 03:13:06 am » |
|
Cu mari pereri de rau va spun ca nu am acordul medicului sa vin impreuna cu voi la concert.Imi pare foarte rau dar nu am cum sa schimb asta...timpul e prea scurt,am avut deja multe complicatii si inca sunt riscuri mari... Dumnezeu stie de ce... Totusi cred ca pot sa slujesc impreuna cu voi in rugaciune de aici de acasa... Si cred ca daca eu ma rog aici in Oradea Dumnezeu poate sa lucreze acolo...
|
|
|
|
|
|
Sunt doar un peste pe uscat,departe de-a mea casa... Si cerul e oceanul meu,si marea mea frumoasa...
|
|
|
|