Nu stiu daca asta e topicul potrivit,Dar vreau sa scriu ceva legat de starea noastra spirituala,si in acelasi timp sa va Fac o marturisire... Inainte de toate as vrea sa vizionati acest material ce dureaza aprox 10 minute.Mi-e mi-a vorbit mult prima data cand l-am vazut si m-am gandit sa-l impart cu voi...
Part 1
Part 2
"Cine sunt eu...?" O intrebare care cred ca v-a macinat pe fiecare dintre voi macar o data in viata. O Buna parte din viata mea mi-am dorit sa fiu altcineva... Ma uitam in oglinda si in loc sa dau slava lui Dumnezeu eram nemultumita de ce vad. Aveam mereu impresia ca ceea ce sunt eu nu ajunge,si incercam sa fiu altcineva...pana cand am inteles ca defapt greseam enorm prin atitudinea mea.
Dumnezeu ne-a creat pe toti unici, dar deavolul lupta sa faca din noi niste copii nereusite.Oricine stie ca valoarea unui unicat,de ezemplu o pictura, e inestimabila in comparatie cu valoarea unei copii.Deavolul stie ca Dumnezeu a pus o valoare in tine.. prin faptul ca ne-a creat unici..."Nimeni nu gandeste, nu simte, nu se manifesta ca tine, nimeni nu zambeste asa cum tu o faci.Nimeni nu vede cerul cum il vezi tu si nimeni nu stie ce sti tu.Fata tu nu o mai are nimeni pe acest pamant si ochii astia ii ai doar tu.Nu uita niciodata :Esti bogat si bogatia ta nu sunt banii tai ci viata ta !Nimeni nu traieste ca tine !"
Dumnezeu are un plan special cu viata Ta...Dar pt asta trebuie sa ai curajul sa fii tu insuti !
Si daca asta nu e inadeajuns pt cineva,acel cineva nu e indeajuns pt tine.
Ai curajul sa fi Tu!
Cine esti tu?Tu esti tu... si daca vrei mai multe detalii intreaba-l pe Proiectantul tau(Dumnezeu), e mereu la dispozitia ta

Personal am luat decizia ca in viata mea sa fiu ceea ce a avut Dumnezeu in gand cand m-a creat pe mine... Adica sa sa fiu Eu.. si atat

Fiti binecuvantati!
(poate am scris cam mult... Dar asta am simtit sa va scriu in seara asta)