News: http://www.tedeumadoramus.com/foto/joy-joy-joy/concert

Username: Always stay logged in
Password:
0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: Rugaciune pentru concertul "Joy, Joy, Joy" -Oradea, Timisoara, 2008  (Read 1224 times)
Iunyss
Te Deum Adoramus Philharmonia
Sr. Member
**

View Profile
« on: December 08, 2008, 07:21:32 am »

Vreau sa cred ca ne-am facut un obicei ca inainte de concertele pe care le sustinem anual, pe langa munca depusa, repetitii, strangeri de fonduri, organizare - people and places - sa nu ne uitam prioritatea si adevarata resursa prin care reusim sa ne implinim scopul - rugaciunea.
E clar, vrem ca ceea ce facem sa fie sub binecuvantarea Tatalui si sa aiba ecou in plan spiritual inaltandu-L pe EL. Insa am vazut cum de fiecare data cand vrem sa facem o lucrare ce-L slaveste pe Dumnezeu, diavolul nu ezita in a incerca sa ne puna piedici si daca uneori reuseste sa dea lucrurile peste cap, prin unitate in rugaciune am vazut cum Dumnezeu intervine in mod special si ne conduce la biruinta intr-un mod neasteptat.
Ce as vrea este ca si in anul acesta, pe langa implicarea activa (mai mult sau putin:P) in aspectele organizatorice, sa Il implicam pe Dumnezeu in tot ce inseamna valoare spirituala a concertului. Ce putem face este sa ne rugam exclusiv pentru concertul pe care il vom sustine. Dumnezeu vrea o jertfa intreaga:) oameni 100% dedicati, uniti, smeriti si dornici sa Il lase sa se reveleze inimilor care Il cauta. Nu stim ce cautari au inimile oamenilor care vor veni sa asculte si cred ca fiecare dintre noi doreste ca dincolo de versuri, ritm si muzica sa se manifeste prezenta Lui si sa fie o experienta care sa ne ridice din punct de vedere spiritual.
Cine vrea sa se implice din acest punct de vedere contribuind la unitatea in rugaciune este liber sa o faca, iar daca am putea sa ne organizam ca in alti ani, cu zile de post si lant de rugaciune, ar fi si mai bine:D

Inca ceva: nu suntem doar noi. Si tinerii din corul Sanctus vor avea un concert in Sibiu in 14 sau 15 decembrie, coincidentally -> aceeasi cantata. Doamne-ajuta!
deci motive de rugaciune sunt.. Wink
Andreee
Sr. Member
**

.

View Profile
« Reply #1 on: December 08, 2008, 07:53:29 am »

de acord cu Iunyss  1 este nevoie de rugaciune ca de fiecare data. Domnu' sa-Si faca numele cunoscut prin cantarile pe care le vom canta! o sa tin si post special, chiar cred ca este nevoie!  1
Dumnezeu sa lucreze si sa binecuvinteze pe toti cei ce vin sa laude numele Lui!

Nu piroanele L-au tinut pironit pe Hristos pe cruce, ci dragostea Sa de oameni.
k-laudia
Sr. Member
**

View Profile
« Reply #2 on: December 08, 2008, 09:04:14 am »

amin!
ne rugam ca Numele Lui sa-L inaltzam! nu noi, nu talentele noastre, ci pe El!
postim fiecare cand putem? sau?
Domnul sa binecuvanteze fiecare membru te deum shi fiecare membru sanctus!
 6 6
rOBY
Hero Member
**

walk with me!

View Profile
« Reply #3 on: December 08, 2008, 10:11:50 am »

mare putere are rugaciunea, shi postul. nu vb. din ce am auzit in predici, ci pe exeperimentate. shi pe langa rugaciune shi post, e nevoie de unitate. unitatea din dragostea poate rezolva mai mult decat o saptamana de repetitzii. sata v-o spun tot din experinetza personala... toate astea le-am simtzit acum 2 sapt la conf. jud de tineret Betania Deva 2008. unde doar ca am mers cu inimi deschise naintea Lui, ne-a scos cu fatz curata din gafe (muzical vorbind) din care ne era greu sa ne scoatem. probemele au fost din cauza neantentzei mele personale shi a unor oameni de la tehnic, dar au trecut semi neobservate... pt ca eram acolo totzi o inima, shi oamenii aia s-au rugat sincer pt timpul ala.  1
deci chiar e de un imens folos...
1.rugaciune
2.post
3.partashie

thanks iunyss.  77  1

...
Dhanyel
Sanctus Pro Deo ®
Newbie
**

Un scop, o pasiune, o viziune.

View Profile
« Reply #4 on: December 08, 2008, 04:38:01 pm »

Salutari,
Am vazut ca ati mentionat si Sanctusul pe aici, asa ca ma gandesc sa va lamuresc cu privire la date. Ca sa stiti cand va rugati, cum sa va rugati.
Luni 15 decembrie si marti 16 decembrie, avem la Sibiu la sala Thalia concert cu aceasta cantata. (prin voia Tatalui aceeasi JOY, JOY, JOY). Deci doua concerte. Dupa asta in 18 la Hunedoara si in 28 la Brasov iar in 14 la Medias (jud Sibiu). Deci sunt vreo 5 concerte mari. Anul asta cantam cu Orchestra Filarmonicii din Sibiu. Iar dirijor este insusi maestrul iubit de noi toti "LARI MUNTEAN". 1 Acum aveti toate datele asa ca stiti cum sa va rugati.
Noi la randul nostru in postul si rugaciunea de saptamana asta, ne rugam pentru voi.
Fiti binecuvantati.
Andreee
Sr. Member
**

.

View Profile
« Reply #5 on: December 08, 2008, 07:51:14 pm »

"Incredinteaza-ti lucrarile in mana Domnului, si iti vor izbuti planurile." Proverbe 16:3
Tot talentu, toate repetitiile, tot timpul, sa incredintam in mana Domnului si eu cred ca El va da biruinta in toate!

Nu piroanele L-au tinut pironit pe Hristos pe cruce, ci dragostea Sa de oameni.
soree
Moderator
Sr. Member

View Profile
« Reply #6 on: December 09, 2008, 07:57:02 am »

Data trecuta, am postit fiecare, cum am vrut, intr-o zi a saptamanii, astfel incat sa acoperim toate zilele din saptamana. Ar fi bine sa facem tot asa. Eu postesc vineri. Voi?

A, si nu uitati, ora 22 in fiecare zi sa ne unim in rugaciune pentru ca Dumnezeu sa binecuvinteze ceea ce facem.

Blessings! 1

.........
k-laudia
Sr. Member
**

View Profile
« Reply #7 on: December 09, 2008, 08:29:24 am »

oh, welcome, soree 3 4
eu pot posti miercuri, cu ajutorul Domnului 1
Yobediah
Sanctus Pro Deo ®
Full Member
**

View Profile
« Reply #8 on: December 09, 2008, 08:17:36 pm »

stefan hrusca are în repertoriul lui o colinda ce spune: „Scoala gazda din patut...” si de fiecare data cand o aud imi imaginez un om foarte plictisit, tolanit într-un fotoliu în fata unui foc imbietor la trandaveala si foarte deranjat de tulburarea pe care i-o face sosirea colindatorilor, care vestesc naşterea lui Cristos. Acum cand se apropie vremea colinzilor si concertelor de tot felul ar fi bine să te scuturi putin de obisnuinta cu care intampini aceasta sarbatoare si sa te lasi tulburat de intrebarea: ce trebuie sa insemne, in mod concret, nasterea lui Isus?
Daca ai intrat in sfera banalului si a reflexului conditionat, fie ca aceasta intrebare sa te motiveze ca sa te ridici din „patutul” in care te-a înclestat nepasarea si sa lasi ca Isus sa domneasca in inima ta. Te asteapta, cu El, o viata adevarata, iesita din obisnuit, o inchinare plina de continut, un crestinism incisiv si contagios.

ne rugam si noi pentru voi !
succese nesperate !
« Last Edit: December 09, 2008, 08:24:37 pm by Yobediah » Logged

L'amour de Dieu est folie
dany mehe
Newbie
**

View Profile
« Reply #9 on: December 23, 2008, 08:30:01 pm »

multumim Domnului ca a fost cu noi la concert si ne-a ajutat sa iasa foarte bine. Domnul sa va binecuvinteze 4

Când nu mai ştii ce să faci acţionează prin credinţă.
k-laudia
Sr. Member
**

View Profile
« Reply #10 on: December 23, 2008, 09:52:51 pm »

heiiiii! e prima data cand a participat dany la concert, din cate am remarcat eu... bine am remarcat 7 4 welcome in familia te deum, dany!
dany mehe
Newbie
**

View Profile
« Reply #11 on: December 24, 2008, 11:01:19 pm »

ms. GOD BLESS YOU  3

Când nu mai ştii ce să faci acţionează prin credinţă.
Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  

TRzone & Theme by Teo, modified by jazzman