News: http://www.tedeumadoramus.com/te-deum-vine-la-tine-acasa

Username: Always stay logged in
Password:
0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: Matei 10:16-18  (Read 1719 times)
Andreee
Moderator
Sr. Member

.

View Profile
« on: May 21, 2008, 04:28:44 am »

"Iata, Eu va trimet ca pe niste oi in mijlocul lupilor. Fiti dar intelepti ca serpii, si fara rautate ca porumbeii. Paziti-va de oameni; caci va vor da in judecata soboarele, si va vor bate in sinagogile lor. Din pricina Mea, veti fi dusi inaintea dregatorilor si inaintea imparatilor, ca sa slujiti ca marturie inaintea lor si inaintea Neamurilor."

Domnu' sa ne dea putere sa fim cu adevarat ucenicii Sai. Sa ne dea intelepciune si sa fim plini de bunatate! Atunci cand oamenii ne vor judeca si batjocori, Domnu' sa ne dea rabdare sa induram, caci "Ferice de cei prigoniti din pricina neprihanirii, caci a lor este Imparatia cerurilor! Ferice va fi de voi cand, din pricina Mea, oamenii va vor ocari, va vor prigoni, si vor spune lucuri neadevarate impotriva voastra!"

Ce binecuvantare, sa stim ca pt toate lucrurile care le facem pt Domnul, primim o rasplata mare in ceruri! Iti multumim Doamne!

Nu piroanele L-au tinut pironit pe Hristos pe cruce, ci dragostea Sa de oameni.
rOBY
Te Deum Adoramus Philharmonia
Hero Member
**

walk with me!

View Profile
« Reply #1 on: May 21, 2008, 09:09:57 am »

Chiar daca nu mai suntem prigonitzi direct, shi nu prea se mai intampla sa se lege lumea de noi ca suntem pocaitzi, totushi suntem ca nishte oi in mijocul lupilor. acum vin altfel... doar nu eshti prost sa nu faci shi tu... hai ca totzi facem... Suntem in mijocul lupilor!!! Hai sa fim miei, sa ramaem miei, shi daca cumva nu mai suntem miei, sa ne ducem la izvor shi sa ne spalam shi sa ne facem din nou ca miei...
Cat despre lupi, vor fi tot timpul langa noi. Asha a fost ingaduit. Pentru o vreme...
Fitzi tari!  6

...
Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  

TRzone & Theme by Teo, modified by jazzman