"Tu mi-ai intocmit rarunchii, Tu m-ai tesut in pantecele mamei mele: Te laud ca sunt o faptura asa de minunata. Minunate sunt lucrarile Tale si ce bine vede sufletul meu lucrul acesta!"
Suntem creati intr-un chip minunat si unic. E uimitor cum atatea celule formeaza un sistem asa de complex care se numeste trupul uman.... doar pentru o singura activitate, de exemplu faptul k stai acum si citesti ce am scris, gandeste-te cati muschi, cate substante lucreaza pentru ca tu sa vezi, sa percepi, sa intelegi, sa retii, sa iti formezi o parere, poate si un raspuns despre/la ceea ce am scris. pe langa asta, in acelasi timp inima ta este intr-o continua miscare, pulsand sangele k el sa circule si sa oxigeneze tot corpul. apoi, e aparatul respirator care functioneaza mereu (as putea sa continui....dar nu...

). E minunat si complex.
Dumnezeu a pus si in noi o parte din puterea Lui cratoare. Spre exemplu, noi, cantaretii, interpretii creem muzica. O creem tot asa....cu detalii si amanunte (tehnica, interpretarea muzicala - care au subpuncte si care se complecteaza reciproc) pe care un om din public, necunoscator, nu le cunoaste; el apreciind "intregul" ce s-a format in urma contopirii lor.
Doamne, iti multumesc ca ne-ai creat intr-un mod atat de minunat! Iti multumesc pentru faptul ca pot vedea si cunoaste detaliile fiintei umane si ale naturii. Iti multumesc pentru ca ai pus in noi o parte din puterea de a crea. Iti multumim ca ai lasat sa simtim si noi bucuria ca urmare a creatiei noastre.