News: http://www.tedeumadoramus.com/foto/joy-joy-joy/concert

Username: Always stay logged in
Password:
0 Members and 2 Guests are viewing this topic. « previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: Gandul zilei, miercuri, 2008.05.14  (Read 402 times)
soree
Te Deum Adoramus Philharmonia
Sr. Member
**

View Profile
« on: May 15, 2008, 02:48:01 am »

"Tu mi-ai intocmit rarunchii, Tu m-ai tesut in pantecele mamei mele: Te laud ca sunt o faptura asa de minunata. Minunate sunt lucrarile Tale si ce bine vede sufletul meu lucrul acesta!"

Suntem creati intr-un chip minunat si unic. E uimitor cum atatea celule formeaza un sistem asa de complex care se numeste trupul uman.... doar pentru o singura activitate, de exemplu faptul k stai acum si citesti ce am scris, gandeste-te cati muschi, cate substante lucreaza pentru ca tu sa vezi, sa percepi, sa intelegi, sa retii, sa iti formezi o parere, poate si un raspuns despre/la ceea ce am scris. pe langa asta, in acelasi timp inima ta este intr-o continua miscare, pulsand sangele k el sa circule si sa oxigeneze tot corpul. apoi, e aparatul respirator care functioneaza mereu (as putea sa continui....dar nu... 1 ). E minunat si complex.

Dumnezeu a pus si in noi o parte din puterea Lui cratoare. Spre exemplu, noi, cantaretii, interpretii creem muzica. O creem tot asa....cu detalii si amanunte (tehnica, interpretarea muzicala - care au subpuncte si care se complecteaza reciproc) pe care un om din public, necunoscator, nu le cunoaste; el apreciind "intregul" ce s-a format in urma contopirii lor.

Doamne, iti multumesc ca ne-ai creat intr-un mod atat de minunat! Iti multumesc pentru faptul ca pot vedea si cunoaste detaliile fiintei umane si ale naturii. Iti multumesc pentru ca ai pus in noi o parte din puterea de a crea. Iti multumim ca ai lasat sa simtim si noi bucuria ca urmare a creatiei noastre.

.........
Yobediah
Sanctus Pro Deo ®
Full Member
**

View Profile
« Reply #1 on: May 15, 2008, 06:30:48 pm »

ce la fix a sosit gandul tau soree...Smiley Multumim!
Ai fost creat doar pentru Dumnezeu si pentru Slava Sa ( nu pentru oameni).
Si Biologia si Anatomia aduc un argument Sustinerii vietii prin Crucea Lui Isus Christos.

Toate se tin prin Domnul nostru.

Urmariti acest video pana la capat, nu e mult... Laminin (nu stiu cum se traduce 4 ) este o proteina care asigura sustinerea intregii structuri a organismului uman. Cu sustinere biblica... prea tare

L'amour de Dieu est folie
Florentina
Moderator
Sr. Member

Traieste-ti viata...Dar pentru vesnicie!

View Profile WWW
« Reply #2 on: May 16, 2008, 04:02:36 am »

E EXTRAORDINAR!!!!

Sunt doar un peste pe uscat,departe de-a mea casa... Si cerul e oceanul meu,si marea mea frumoasa...
Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  

TRzone & Theme by Teo, modified by jazzman