News: http://www.tedeumadoramus.com/foto/joy-joy-joy/concert

Username: Always stay logged in
Password:
0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: 1 ioan 3:1  (Read 820 times)
Yobediah
Sanctus Pro Deo ®
Full Member
**

View Profile
« on: May 13, 2008, 09:10:01 pm »

"Vedeti ce dragoste ne-a aratat TATAL, sa ne numim copii ai lui Dumnezeu..." 1 ioan 3:1

nici nu imi vine sa cred ca exista un asemenea verset in scriptura  8 Dumnezeu ne-a atras El insusi mai intai prin dragoste,si nimic nu l-ar putea face sa te iubeasca mai mult decat acum...nici realizari mai mari, nici frumusete mai mare..nici o diploma in plus, nici aprecierea din partea alrota/nici macar o spiritualitate mai mare. Si tot la fel, nimic nu-L poate face sa te iubeasca mai putin: defecte de caracter, nici esecuuri din trecut sau regrete. Insa ironia este ca multi oameni incearca toata viata sa castige o dragoste care poate fi primita numai prin CREDINTA in momentul in care asa cum toma d'aquino zicea, recunoastem  ca inauntrul nostru se afla un gol pe care numai Dumnezeu il poate ocupa si umple in intregime. Si o va face  1

a invata sa traiesti viata in dragostea nebuna, nebuna a lui Dumnezeu este...the challange of a lifetime.  Smiley
Tarie si Onoare  6

L'amour de Dieu est folie
soree
Te Deum Adoramus Philharmonia
Sr. Member
**

View Profile
« Reply #1 on: May 14, 2008, 06:10:03 am »

1 frumos....am dat bulina  1

.........
rOBY
Te Deum Adoramus Philharmonia
Hero Member
**

walk with me!

View Profile
« Reply #2 on: May 14, 2008, 09:27:37 pm »

1 frumos....am dat bulina  1
adevaru e ca yobediah ishi merita fiecare bulina.  3

eu ma simt tare onorat de aceasta onoare de a ma numi fiul Lui, dar uneori ma uit la vaitza mea shi ma intreb... oare eu ma numesc fiu al Lui sau El ma numeste fiu al Sau??? mi-e un pic frica de noi (pocaitzii) care prea suntem siguri de mantuirea noastra shi cam adesea ne culcam pe o ureche, ca avem "pashapaortu"...  2
asta imi suna mie, shi chiar vreau sa fiu mai conshtient de asta... cat despre verset, l-ai adus la momntul potrivit... gratzie radu... bulina  1

...
Yobediah
Sanctus Pro Deo ®
Full Member
**

View Profile
« Reply #3 on: May 14, 2008, 09:40:19 pm »

... oare eu ma numesc fiu al Lui sau El ma numeste fiu al Sau??? mi-e un pic frica de noi (pocaitzii) care prea suntem siguri de mantuirea noastra shi cam adesea ne culcam pe o ureche, ca avem "pashapaortu"...  2

ha ha..ce tare, fiti atenti. wow. Roby m`a pus pe ganduri, daca eu sunt cel care ma numesc copil al Lui, sau Tata ma numeste asa. si check this, traducere The Message zice asa de tare: What marvelous love the Father has extended to us! Just look at it—we're called children of God! That's who we really are. nici lui ioan nu`i venea sa creada ce auzea si vedea. Just look at it !!! DUmnezeu ma cunoaste si imi stie numele" Dumnezeu si`a extins dragostea pana la tine, si la mine prin faptul ca ISUS a parasit cerul pentru ca noi sa ajungem acolo wwoow..i feel like dancing  4
Sa nu ramanem doar la nivel teoretic ci sa aratam aceasta Dragoste vie celor din jur.
Se merita.
"Doar IUBIREA TA M-a implinit"
« Last Edit: May 14, 2008, 09:48:30 pm by Yobediah » Logged

L'amour de Dieu est folie
Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  

TRzone & Theme by Teo, modified by jazzman