so
Te Deum Adoramus Philharmonia
Jr. Member

|
 |
« Reply #15 on: October 17, 2007, 06:16:42 am » |
|
El a raspuns: nu te teme,caci mai multzi sunt cei cu noi decat cei cu ei. 2 imparatzi 6:16 Domnul cu noi!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Florentina
Sr. Member

Traieste-ti viata...Dar pentru vesnicie!
|
 |
« Reply #16 on: October 17, 2007, 07:28:37 am » |
|
Matei 6:33,34
-nu am sa scriu versetul ci va las pe voi sa il cititi si poate Dumnezeu va vorbeste mai mult decat aceste versete daca deschideti Biblia si cititi voi-
Fiti super-binecuvantati! Ramaneti in Lumina!
Florentina<><
|
|
|
|
|
|
Sunt doar un peste pe uscat,departe de-a mea casa... Si cerul e oceanul meu,si marea mea frumoasa...
|
|
|
soree
Sr. Member

|
 |
« Reply #17 on: October 17, 2007, 07:49:51 am » |
|
"Voi lauda pe Domnul din toata inima mea, voi istorisi toate minunile Lui. Voi face din Tine bucuria si veselia mea, voi canta Numele Tau, Dumnezeule Prea Inalte"
Psalmul 9:1,2
|
|
|
|
|
|
.........
|
|
|
katy
Newbie

|
 |
« Reply #18 on: October 17, 2007, 07:06:23 pm » |
|
Cat pentru mine,fericirea mea este sã mã apropii de Dumnezeu,pe Domnul Dumnezeu Il fac locul meu de adãpost,ca sã povestesc toate lucrãrile Tale.ps 73:28.
|
|
|
|
|
|
"Invata-ne sa ne numaram bine zilele ca sa capatam o inima inteleapta."
|
|
|
k-laudia
Sr. Member

|
 |
« Reply #19 on: October 18, 2007, 05:59:07 pm » |
|
"Caci Eu sunt Domnul Dumnezeul tau, care te iau de mana dreapta si-ti zic: Nu te teme de nimic, Eu iti vin in ajutor" Isaia 41: 13
|
|
|
|
|
|
|
|
|
so
Jr. Member

|
 |
« Reply #20 on: October 20, 2007, 12:20:26 am » |
|
"nimeni sa nu se inshele: Dak cineva dintre voi se crede intzelept in felul veacului acestuia, sa se faca nebun ca sa ajunga intzelept. Caci intzelepciunea lumii acestuia este o nebunie in fatza Lui Dumezeu. De aceea este scris: " El prinde pe cei intzeleptzi in viclenia lor. " 1 corinteni 3: 18-19
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alina mehe
Jr. Member

|
 |
« Reply #21 on: October 20, 2007, 12:51:50 am » |
|
Totusi, in toate aceste lucruri suntem mai mult decat biruitori prin Acela care ne-a iubit!
Romani 8:37
Be blessed!
|
|
|
|
|
|
Look at your life through heaven's eyes
|
|
|
soree
Sr. Member

|
 |
« Reply #22 on: October 23, 2007, 06:43:06 pm » |
|
Ma intreb cand a scris David psalmul asta?...
"Voi canta bunatatea si dreptatea; Tie, Doamne, Iti voi canta. Ma voi purta cu intelepciune pe o cale neprihanita.-Cand vei veni la mine?- Voi umbla cu inima fara prihana in mijlocul casei mele. Nu voi pune nimic rau inaintea ochilor mei; urasc purtarea pacatosilor; ea nu se va lipi de mine." Psalmul 101:1-3
Doamne, ajuta-ne sa implimnim juruintele noastre! Amin.
|
|
|
|
|
|
.........
|
|
|
Florentina
Sr. Member

Traieste-ti viata...Dar pentru vesnicie!
|
 |
« Reply #23 on: October 25, 2007, 04:47:24 am » |
|
"O mie să cadă alături de tine şi zece mii la dreapta ta, dar de tine nu se va apropia. Doar vei privi cu ochii şi vei vedea răsplătirea celor răi. Pentru că zici: Domnul este locul meu de adăpost, şi faci din Cel Prea Înalt turnul tău de scăpare, de aceea nici o nenorocire nu te va ajunge, nici o urgie nu se va apropia de cortul tău. Căci El va porunci îngerilor Săi să te păzască în toate căile tale." Psalm 91:7-11.
Fiti tari!lumina va asteapta la capat!
|
|
|
|
|
|
Sunt doar un peste pe uscat,departe de-a mea casa... Si cerul e oceanul meu,si marea mea frumoasa...
|
|
|
soree
Sr. Member

|
 |
« Reply #24 on: October 25, 2007, 05:08:58 am » |
|
"Deaceea va spun: Nu va ingrijorati de viata voastra, gandindu-va ce veti manca, sau ce veti bea; nici de trupul vostru, gandindu-va cu ce va veti imbraca. Oare nu este viata mai mult decat hrana, si trupul mai mult decat imbracamintea? Uitati-va la pasarile cerului: ele nici nu samana, nici nu secera, si nici nu strang nimic in granare; si totusi Tatal vostru cel ceresc le hraneste. Oare nu sunteti voi mai de pret decat ele? Si apoi, cine dintre voi, chiar ingrijorandu-se, poate sa adauge macar un cot la inaltimea lui? Si de ce va ingrijorati de imbracaminte? Uitati-va cu bagare de seama cum cresc crinii de pe camp: ei nici nu torc, nici nu tes; totusi va spun ca nici chiar Solomon in toata slava lui, nu s-a imbracat ca unul din ei. Asa ca, daca astfel imbraca Dumnezeu iarba de pe camp, care astazi este, dar maine va fi aruncata in cuptor, nu va va imbraca El mai mult pe voi, putin credinciosilor? Nu va ingijorati dar, zicand: " ce vom manca?" Sau: "Ce vom bea?" Sau:"Cu ce ne vom imbraca?" Fiindca toate aceste lucruri Neamurile le cauta. Tatal vostru cel ceresc stie ca aveti trebuinta de ele. Cautati mai intai Imparatia lui Dumnezeu si neprihanirea Lui, si toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra. Nu va ingrijorati dar de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei."
|
|
|
|
|
|
.........
|
|
|
Cristina Berengea
Newbie

|
 |
« Reply #25 on: November 01, 2007, 08:40:02 am » |
|
Sa nu vi se tulbure inima ! ..(Ioan 14:1)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
k-laudia
Sr. Member

|
 |
« Reply #26 on: November 02, 2007, 11:17:51 pm » |
|
...."Ferice de cei blanzi ,caci ei vor mosteni pamantul! Ferice de cei flamanzi si insetati dupa neprihanire, caci ei vor fi saturati! Ferice de cei milostivi, caci ei vor avea parte de mila! Ferice de cei cu inima curata, caci ei vor vedea pe Dumnezeu! Ferice de cei impaciuitori, caci ei vor fi chemati fii ai lui Dumnezeu! Ferice de cei prigoniti din pricina neprihanirii, caci a lor este Imparatia cerurilor! Ferice va fi de voi cand, din pricina Mea, oamenii va vor ocari, va vor prigoni, si vor spune tot felul de lucruri neadevarate impotriva voastra! Bucurati-va si veseliti-va, pentu ca rasplata voastra este mare in ceruri!" Matei 5:5-12.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cristina Berengea
Newbie

|
 |
« Reply #27 on: November 03, 2007, 03:06:45 am » |
|
Caut un om...(Ezechiel 22:30)
Nu cumva sunt eu, Doamne ?...(Matei 26:22)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
k-laudia
Sr. Member

|
 |
« Reply #28 on: November 15, 2007, 06:06:07 pm » |
|
"....toate lucrurile sunt cu putintza celui ce crede!!" Marcu 9:23....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
liGia
Sr. Member

Per Scientiam Progredimur
|
 |
« Reply #29 on: November 16, 2007, 06:09:51 am » |
|
“Necazul şi strîmtorarea mă ajung, dar poruncile Tale sînt desfătarea mea.” (Psalm 119:143)
|
|
|
|
|
|
Let God be God! (M. Luther)
|
|
|
|