Florentina
Moderator
Sr. Member

Traieste-ti viata...Dar pentru vesnicie!
|
 |
« Reply #45 on: February 17, 2008, 01:12:25 am » |
|
Si tu nu stii... -costache ioanid-
Te prind fiori, te simţi murdar ... Te-a prins păcatul la răscruce. Şi tu nu ştii, copil fugar, c-am fost lovit cu-atât amar şi-am stat în locul tău pe cruce.
Te uiţi la Cer, te-ntorci zdrobit. Nu-i nimenea să te-nţeleagă ... Şi tu nu ştii, n-ai auzit că pentru tot ce-ai săvârşit Eu am primit pedeapsa’ntreagă !
O, cât ai vrea să fii curat şi să începi o viaţă nouă ! Şi tu nu ştii, tu n-ai aflat că pentru tine Mi-am lăsat străpunse mâinile-amândouă.
Ţi-a spus un duh neânţelept că nu mai poţi găsii iubire. Şi tu nu ştii că tot ce-aştept e doar să vii să-mi cazi la piept cu un cuvânt de mulţumire ...
Ce fericiţi sunt fraţii Mei, toţi cei iertaţi de fapte rele. Şi tu nu ştii, şi tu nu vrei să-ntinzi doar mâna şi sî iei ofranda îndurării Mele.
O, vino dar ! Te chem să vii, să-ţi iei din mâna mea cununa ! şi-atunci vei ştii ce azi nu ştii c-ai fost al Meu din veşnicii şi eşti al Meu pe totdeauna !
|
|
|
|
|
|
Sunt doar un peste pe uscat,departe de-a mea casa... Si cerul e oceanul meu,si marea mea frumoasa...
|
|
|
liGia
Te Deum Adoramus Philharmonia
Sr. Member

Per Scientiam Progredimur
|
 |
« Reply #46 on: March 19, 2008, 08:17:07 pm » |
|
Mi-a mai ramas doar cerul...
Fericirea cautata cu atata truda
s-a risipit.
Timpul mi-a rapit fara mila trecutul
Nazuintele rand pe rand s-au topit...
Si-n clipe de grea suferinta
pot sa zambesc
Caci daca timpul vietii mele apune
In ceruri ma asteapta un nou rasarit.
Odihna lui o doresc ceas de ceas
zi de zi...
Caci toata durerea ce astazi ma leaga
Odata, in ceruri, se va sfarsi.
Bogatia nemasurata a Tatalui meu!
Si chiar daca azi sunt trist si-amagit
... stiu sigur: intr-o zi tot cerul va fi al meu!
|
|
|
|
|
|
Let God be God! (M. Luther)
|
|
|
Florentina
Moderator
Sr. Member

|
 |
« Reply #47 on: April 04, 2008, 09:57:13 pm » |
|
superba poezie... e scrisa de tine?
|
|
|
|
|
|
Sunt doar un peste pe uscat,departe de-a mea casa... Si cerul e oceanul meu,si marea mea frumoasa...
|
|
|
Yobediah
Sanctus Pro Deo ®
Full Member

|
 |
« Reply #48 on: April 15, 2008, 10:00:55 pm » |
|
n-are titlu, e scrisa pe shervetel
Dincolo de stele esti Tu
serband infinitul
cu priviri senine;
Dincolo e campul
ramas dintr.un curcubeu amanat
si vantul cu nori
de praf si uitari
pe cuvinte nenascute...
Dincolo de mine esti Tu
sau poate mult mai aproape
|
|
|
|
« Last Edit: April 15, 2008, 10:04:57 pm by Yobediah »
|
|
L'amour de Dieu est folie
|
|
|
Florentina
Moderator
Sr. Member

|
 |
« Reply #49 on: April 15, 2008, 10:06:26 pm » |
|
Frumos Radu... Domnul sa te intareasca pe mai departe ! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
liGia
Sr. Member

Per Scientiam Progredimur
|
 |
« Reply #50 on: April 16, 2008, 09:33:21 am » |
|
superba poezie... e scrisa de tine?
nu stiu a cui is cuvinteele. in fiecare zi parca ma simt alta persoana. da` probabil ca erau ale lui ligia de-acu ceva timp.
|
|
|
|
|
|
Let God be God! (M. Luther)
|
|
|
Yobediah
Sanctus Pro Deo ®
Full Member

|
 |
« Reply #51 on: April 16, 2008, 06:01:00 pm » |
|
Nazuintele rand pe rand s-au topit... Mi-a mai ramas doar cerul...
tat ce primim si tot ce traim pe pamantul asta obosit e pleava pe langa ce ne asteapta dincolo  cand iti cunosti tinta, destinatia, altfel traiesti. si eu zic ca (virgula) chemarea luminii este individuala dar drumul spre Lumina este colectiv! Ligia, when you get there you'll take Jesus by the hand and ask, 'Why didn't you tell me it would be so beautiful?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rOBY
Hero Member

walk with me!
|
 |
« Reply #52 on: April 16, 2008, 08:47:20 pm » |
|
 HE told us. numa ca noi inca nu a ve capacitatea de a intzelege la nivelul acela. Til that day!  oh happy day!!! 
|
|
|
|
|
|
...
|
|
|
= anDrEYu =
Sanctus Pro Deo ®
Full Member

Nothing happens unless first we dream and believe.
|
 |
« Reply #53 on: April 18, 2008, 02:36:38 am » |
|
We are the poets, we are the dreamers We are the soldiers, we are the screamers We are the fallen to rise again We are the lovers, we are cynics We are the hours, we are the minutes We are all friends in the end
So why be alive if you don't follow your every dream Reach up to Heaven and stand for what you believe
We don't need wings to be angels We don't need reasons to be right Your love makes us all better That who we really are Angels and heroes at heart
We are the givers, we are receivers We are confessors, we are believers We are the strange familiar face We are afraid and so we follow We're underpaid and so we borrow We mine for tears, but much too late
So why can't we open hearts, open our minds Forgiving is easy for You will come if we open our eyes
I know it seems easier to run and hide And bury emotions in the dark of night But it's worth the fight Worth the fight Just aim for the light
We don't need wings to be angels We don't need reasons to be right Your love makes us all better That who we really are Angels and heroes at heart "Angels and heroes" lyrics by Brian Littrell
|
|
|
|
|
|
The work goes on, the cause endures, the hope still lives and the dreams shall never die. Zbye!
|
|
|
soree
Sr. Member

|
 |
« Reply #54 on: April 18, 2008, 06:31:10 am » |
|
|
|
|
|
|
|
.........
|
|
|
Andreee
Sr. Member

.
|
 |
« Reply #55 on: April 19, 2008, 05:53:10 am » |
|
You are who you are for a reason. You're part of an intricate plan. You're a precious and perfect unique design, Called God's special woman or man.
You look like you look for a reason. Our God made no mistake. He knit you together within the womb, You're just what He wanted to make.
The parents you had were the ones He chose, And no matter how you may feel, They were custom-designed with God's plan in mind, And they bear the Master's seal.
No, that trauma you faced was not easy. And God wept that it hurt you so; But it was allowed to shape your heart So that into His likeness you'd grow.
You are who you are for a reason, You've been formed by the Master's rod. You are who you are, beloved, Because there is a God!
Russell Kelfer
|
|
|
|
|
|
Nu piroanele L-au tinut pironit pe Hristos pe cruce, ci dragostea Sa de oameni.
|
|
|
Yobediah
Sanctus Pro Deo ®
Full Member

|
 |
« Reply #56 on: April 20, 2008, 01:11:46 am » |
|
Ecce Homo - Ion Minulescu
Eu sunt o-mperechere de straniu Şi comun, De aiurări de clopot Şi frământări de clape - În suflet port tristeţea planetelor ce-apun, Şi-n cântece, tumultul căderilor de ape...
Eu sunt o cadenţare de bine Şi de rău, De glasuri răzvrătite Şi resemnări târzii - În gesturi port sfidarea a tot ce-i Dumnezeu, Şi-n visuri, majestatea solarei agonii...
Eu sunt o-ncrucişare de harfe Şi trompete, De leneşe pavane Şi repezi farandole - În lacrimi port minciuna tăcutelor regrete, Şi-n râs, impertinenţa sonorelor mandole.
Eu sunt o armonie de proză Şi de vers, De crime Şi idile, De artă Şi eres - În craniu port Imensul, stăpân pe Univers, Şi-n vers, voinţa celui din urmă Ne'nţeles!...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iunyss
Sr. Member

|
 |
« Reply #57 on: April 24, 2008, 12:00:43 am » |
|
You touched my heart, when my Outer space screamed.. Unconscious, my thoughts hit the floor, A piece of me started to die.. Reckless, slowly... Endless tears covered my half face So still.. and helpless.. Ochh.. I remember when You held my cold hands. Then I felt my Burdened heart starting to beat again.. Embraceable, You raised me up And taught me to walk with You.. Unmistakable, Your voice wakes me up every morning, To sing a new love song.. I think I`m addicted to You.. From now on, Until death do us part. Love, your daughter.
21.04.2008
|
|
|
|
« Last Edit: April 24, 2008, 12:04:28 am by Iunyss »
|
|
|
|
|
Florentina
Moderator
Sr. Member

|
 |
« Reply #58 on: May 04, 2008, 03:09:56 am » |
|
CU SULITI LUNGI CU SABII GRELE OSTASII UNUI SFANT SOBOR TE-AU DUS IN FATA JUDECATII PE TINE, SALVATORUL LOR!
IN JURUL TAU S-AU STRANS BATRANII INVATATORII VECHII LEGI IAR TU AI STAT CU MAINI LEGATE TU, CREATORUL LUMII-NTREGI
PILAT CU TOGA PURPURIE PRIVI DE SUS CU CHIP DE LEU SI NU STIA C-AVEA IN FATA PE IMPARATUL DUMNEZEU
PE DRUMUL TRIST TE-AU PLANS TRUDITI SI-AU RAS CEI MANDRI SI TRUFASI IAR TU URCAI SCALDAT IN SANGE S-ADUCI IERTARE PT TOTI
TE-AI ASEZAT CU BRATE INTINSE SA APERI UN PAMANT PIERDUT CACI NUMAI TU STIAI CA-N LUME N-AVEAM ALT PRET N-AVEAM ALT SCUT
DE-ATUNCI MEREU LOVIM IN TINE SI TE GONIM CU URA GREA O! CAT AI INDURAT, ISUSE CA SA CASTIGI INIMA MEA.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Florentina
Moderator
Sr. Member

|
 |
« Reply #59 on: May 26, 2008, 06:29:23 am » |
|
Cu o stare de neliniste cautand cartile din care am invatat am gasit o foaie pe care am scris niste versuri.. nu mai stiu cand le-am scris... dar reflecta perfect starea mea de acum... o poezie fara nume...
Spre fata Ta Isuse drag Eu azi pasesc involburat Spre Tine gandul mi-l indrept Pe cale tot mai greu alerg Tu sprijin pentru mine esti Iti multumesc ca ma iubesti De ce?Nu pot sa inteleg… Invata-ma pe calea Ta sa merg
Sunt pacatos,sunt vinovat Dar stiu ca azi,acum, Prin al Tau sange sunt salvat Si voii Tale ma supun.
Si chiar cand cad mergand pe cale Pe bratul Tau sa ma ridici Chiar si atunci cand sunt in vale Sa simt mereu ca esti aici
O,viata ce o am e-n Tine Mi-ai dat-o si mi-o poti lua Suflarea de la Tine vine Tu sa domnesti in viata mea
De mor sau de traiesc Aleg in veci sa te iubesc Si-atunci cand cale-am pare grea Tine-ma Tu in mana Ta...
Indura-te de mine Doamne O miel prea sfant din Dumnezeu Ca pe aceasta cale stramta Sa merg imi pare tot mai greu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|