News: http://www.tedeumadoramus.com/te-deum-vine-la-tine-acasa

Username: Always stay logged in
Password:
0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: Once Upon a Cross - Sibiu  (Read 1824 times)
rOBY
Te Deum Adoramus Philharmonia
Hero Member
**

walk with me!

View Profile
« on: April 14, 2008, 11:31:52 pm »

12 Aprilie ora 7pm, Casa de Cultura din Sibiu...
Concert dedicat celebrarii unui eveniment care ne-a schimbat viatza... Moartea si Invierea lui Isus! Concert sub numele de Once Upon a Cross (Candva pe-o Cruce), aduna tinerii plini de pasiune pentru Dumnezeu care ishi lasa in urma preocuparile cotidiene pentru a face o lucrare pentru Slava Lui... Un cor de aproximativ 120 de oameni shi o orchestra de aproximativ 50 de oameni. Vin cu dorintza de ai da Lui ce au mai bun shi de a face cunoscuta aceasta bucurie tuturor celor 700 de oameni care au fost prezentzi la bucuria noastra...

Dar lucrarea nu s-a oprit aici. Am fost duminica dimineatza in Sibiu la Biserica Betel 2; shi duminica dupamasa la Rm. Valcea, unde Biserica Sperantza a avut parte de o bucurie mare...

...
= anDrEYu =
Sanctus Pro Deo ®
Full Member
**

Nothing happens unless first we dream and believe.

View Profile
« Reply #1 on: April 15, 2008, 01:33:24 am »

Smiley amin! cele mai faine zile din anu asta pana acum Smiley

The work goes on, the cause endures, the hope still lives and the dreams shall never die.  Zbye!
Dhanyel
Sanctus Pro Deo ®
Newbie
**

Un scop, o pasiune, o viziune.

View Profile
« Reply #2 on: April 15, 2008, 05:59:22 pm »

Slujire, bucurie, binecuvantare...si ceva stres. Pentru mine. Insa toate eforturile merita. Scopul declarat al nostru in lucrarea asta, este sa ducem evanghelia si o spunem prin limbajul nostru ...muzica crestina. Si Dumnezeu care este bogat in indurarea ne-a dat har in acest weekend. Laud numele Lui pentru cei care au fost atinsi de Cuvantul LUI. Si multzumesc tuturor care v-atzi implicat si atzi fost parte la aceasta lucrare.
Dumnezeu ne-a purtat de grija si financiar si material, (chiar daca mai sunt ceva datorii).
Cat despre lucrurile care nu au iesit foarte bine, imi cer iertare de la tot TDA-ul. Fac apel la iertarea de care vorbeste Christos si la iubirea aratata de El si va rog sa ne iertatzi pentru toate esecurile organizatorice. Eu unul imi asum raspunderea.

Fiti binecuvantatzi.
soree
Sr. Member
**

View Profile
« Reply #3 on: April 15, 2008, 06:28:16 pm »

A fost ok Dany. God bless!!! 1

.........
Laura
Sanctus Pro Deo ®
Jr. Member
**

View Profile
« Reply #4 on: April 15, 2008, 08:09:37 pm »

Adevarata binecuvantare!
Nu doar pentru noi, ci si pentru cei necrestini care au luat parte la eveniment. Cred ca Domnul a raspuns la rugaciunile noastre si la zilele de post tinute inainte de acest weekend si a lucrat la inimile lor.
Cristina, una din colegele pe care le-am invitat, a fost impresionata de felul cum il laudam pe Dumnezeu si este interesata de credinta noastra. Asa cum a fost important sa sustinem in rugaciune acest proiect pana acum, consider ca nu s-a incheiat aici, si este necesar sa ne rugam in continuare, acum cand cel rau se straduieste mai mult sa isi duca la indeplinire si planul sau.
 63 Purtati-o in rugaciunile voastre si pe Cristina, si rugati-va si pentru mine sa imi dea Domnul cuvintele potrivite pentru ea.

Sa aveti o zi binecuvantata!  1
k-laudia
Sr. Member
**

View Profile
« Reply #5 on: April 17, 2008, 08:53:40 am »

consider ca nu s-a incheiat aici, si este necesar sa ne rugam in continuare, acum cand cel rau se straduieste mai mult sa isi duca la indeplinire si planul sau.
 63 Purtati-o in rugaciunile voastre si pe Cristina, si rugati-va si pentru mine sa imi dea Domnul cuvintele potrivite pentru ea.

Amin! Este nevoie sa ne rugam in continuare pt TDA, sanctus shi pentru ceea ce urmeaza sa facem in contiuare....sa facem doar voia Lui!!!! ne rugam pt cristina shi pt toti cei care au fost la concert.... Domnul fie cu noi! 1
timekeeperboy
Full Member
**

View Profile
« Reply #6 on: April 18, 2008, 09:10:15 pm »

sunt foarte deacord... pentru ca adevarul e k daca nu ne rugam pentru cei ce au auzit cantata...si au auzit mesajul pieselor....am face o lucrare pe jumatate:)....e bine ca unui om care a auzit evanghelia sa mai te rogi pentru el,... iar cei care sunt din sibiu...si au cunostintze care au fost la concert:)... e bine sa actioneze nu doar prin rugaciuni..ci si prin fapte.....fiti binecuvantati!:)

"Fa ce poti, cu ce ai, acolo unde esti!"
Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  

TRzone & Theme by Teo, modified by jazzman