rOBY
Te Deum Adoramus Philharmonia
Hero Member

walk with me!
|
 |
« on: April 08, 2008, 09:19:56 am » |
|
O venit vremea sa ne rugam pentru Concertul care ne "pashte"... Datoria noastra este sa venim cu lucrarea asta inaintea Lui shi sa ii cerem sa nu ne lase pe noi sa facem ceva, ci toata lucrarea sa fie in mana Lui. Hai sa ne rugam in fiecare zi care a mai ramas, special pentru concert. Pentru atmosfera de la rep, de la gazde, de la inregistrari, de la concert; pentru drumuri; pentru participantzi la concerte; pentru organizatori, shi va mai rog mult sa ne rugam pentru LARI! nu are o slujba ushoara dar Domnul il pote intari. vreau sa fim cu bagare de seama shi sa fim conshtientzi ca noi ii putem ushura sau ingreuna munca. Domnul sa ne ajute! 
|
|
|
|
|
|
...
|
|
|
soree
Moderator
Sr. Member

|
 |
« Reply #1 on: April 08, 2008, 07:03:23 pm » |
|
mai sunt doua zile pana la concert (in afara de vineri, cand vom fi pe drum) Cine vrea, poate sa si posteasca pentru lucrarea noastra. Domnul sa ne binecuvinteze pe toti, sa ne intareasca. Si noi, sa ne facem partea cat mai bine  Fiti binecuvantati!!!
|
|
|
|
|
|
.........
|
|
|
Florentina
Sr. Member

Traieste-ti viata...Dar pentru vesnicie!
|
 |
« Reply #2 on: April 09, 2008, 12:07:04 am » |
|
Eu imi iau ziua de maine, miercuri 9 aprilie, zi de post si rugaciune... Pt ziua de 10 se ofera careva....?
|
|
|
|
|
|
Sunt doar un peste pe uscat,departe de-a mea casa... Si cerul e oceanul meu,si marea mea frumoasa...
|
|
|
Iunyss
Sr. Member

|
 |
« Reply #3 on: April 09, 2008, 03:40:04 am » |
|
si eu  joi. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
k-laudia
Sr. Member

|
 |
« Reply #4 on: April 09, 2008, 05:15:13 am » |
|
shi eu tot joi... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rOBY
Hero Member

walk with me!
|
 |
« Reply #5 on: April 09, 2008, 08:46:35 am » |
|
eu am avut martzi. 
|
|
|
|
|
|
...
|
|
|
soree
Moderator
Sr. Member

|
 |
« Reply #6 on: April 10, 2008, 06:25:17 am » |
|
fain  eu tot joi 
|
|
|
|
|
|
.........
|
|
|
k-laudia
Sr. Member

|
 |
« Reply #7 on: April 10, 2008, 06:26:35 am » |
|
Domnul sa lucreze!! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rOBY
Hero Member

walk with me!
|
 |
« Reply #8 on: April 10, 2008, 06:36:25 am » |
|
uneori am avut unele dubii, dar vad cum Domnul lucreaza... shi nu mai am nici un dubiu ca EL O SA FIE ACOLO!! 
|
|
|
|
|
|
...
|
|
|
k-laudia
Sr. Member

|
 |
« Reply #9 on: April 10, 2008, 07:15:12 am » |
|
...zice ca daca doi sau trei se aduna cu acelashi scop (cum e scopul nostru, pentru a-L lauda pe El), Domnul va fi prezent.....eu pt asta ma rog....ca sa avem totzi dorintza sincera ca sa-L laudam pe Domnul... shi atunci CRED ca El va fi prezent!!! shi asta e cel mai important, nu? cu totii ne dorim sa ne intalnim, cu totzii ne dorim cantata asta, shi cred ca toti aducem aceasta ca pe o jertfa inaintea lui Dumnezeu! acum totul depinde de noi daca va fi o jertfa placuta sau nu.... ma rog ca Domnul sa ne ajute sa ajungem cu bine acolo...timishoreni cred ca au cel mai lung drum..sa ajunga cu bine (shi in timp util  ), precum shi noi totzi ceilaltzi, ma rog ca Domnul sa ii dea la lari putere shi sa il intareasca....el are o parte destul de dificila, dar cred ca Domnul il va intari! shi....cam pt asta ma rog!  ...sa avem toti o atitudine buna de inchinare...indiferent ca o sa cantam in cor sau orchestra!!! Domnul fie cu noi! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rOBY
Hero Member

walk with me!
|
 |
« Reply #10 on: April 10, 2008, 07:21:25 am » |
|
ma rog ca Domnul sa ii dea la lari putere shi sa il intareasca....el are o parte destul de dificila, dar cred ca Domnul il va intari!
shi eu ma rog pentru LARI! shi pentru toate celelalte... El poate face minuni, shi schimba tot ce nu va fi dupa voia Lui shi sa faca toate lucrurile noi! 
|
|
|
|
|
|
...
|
|
|
Florentina
Sr. Member

Traieste-ti viata...Dar pentru vesnicie!
|
 |
« Reply #11 on: April 11, 2008, 06:06:35 am » |
|
Repet gandul zilei de ieri... Rugati-va cu credinta!
|
|
|
|
|
|
Sunt doar un peste pe uscat,departe de-a mea casa... Si cerul e oceanul meu,si marea mea frumoasa...
|
|
|
soree
Moderator
Sr. Member

|
 |
« Reply #12 on: April 11, 2008, 10:15:16 am » |
|
sa ne rugam ptr drum acum k sa fie totul ok (va amintiti concertul trecut, cand timisoara a intarziat cu vreo nush kte ore din cauza k au patit tot felul de chestii pe drum?  ), fara peripetii de-astea  Domnul sa ne pazeasca si sa ajungem cu bine toti, la ora fixata
|
|
|
|
|
|
.........
|
|
|
k-laudia
Sr. Member

|
 |
« Reply #13 on: April 11, 2008, 05:13:14 pm » |
|
Amin!:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rOBY
Hero Member

walk with me!
|
 |
« Reply #14 on: April 11, 2008, 05:56:37 pm » |
|
amin! corul de oradea l-a luat shi pe corul de cluj, shi cu ajutorul LUI, sunt pe drum catre Turda! Doamne fi cu ei, fi cu busu de timishoara, fi cu Florin, fi cu Aron, fi cu busu de orch. timishoara, fi cu busu de orch. de Cluj. fi cu cei care vin mai tarziu!!!
Jesus walk with US! amin
|
|
|
|
|
|
...
|
|
|
|