News: http://www.tedeumadoramus.com/te-deum-vine-la-tine-acasa

Username: Always stay logged in
Password:
0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: Gandul zilei 06.04.2008  (Read 458 times)
Iunyss
Te Deum Adoramus Philharmonia
Sr. Member
**

View Profile
« on: April 06, 2008, 10:45:39 pm »

Daca un om nu poate fi crestin in locul unde e pus, atunci nu poate fi crestin niciunde.
(Henry Ward Beecher)

Cred ca se refera la a ramane la chemarea ce ti-a fost data. A-si face fiecare parte lui. Smiley

rOBY
Hero Member
**

walk with me!

View Profile
« Reply #1 on: April 06, 2008, 10:54:51 pm »

might be...
dar ar putea fi shi... eu ash sluji Domnului, dar in conditziilea astea? daca ash fi in state sa am tot ce trebe, ash fi cel mai mare predicator.
sau, eu nu pot canta la bise pe orga asta. de ash fi in strainatate la o biserica unde au pian shi trupa de worship shi tot ce trebe, da... acolo ash sluji shi eu. da aici...

daca Domnul te-a lasat undeva, fi acolo credincios...
shi daca sunt sincer, mi s-a intamplat de multe ori asta... eram la deva shi ziceam... daca ar fi o biserica mai vioaie, mai dinamica, daca ar fi tobe shi toata lumea ar canta, ce lucrare ash putea face aici... shi imi dau seama ca de fapt Domnul ma chema sa il slujesc acolo. in conditziile care erau acolo, fara sa comentze shi sa ma eschivez inanitea Lui, ca nu-s conditzii, shi sa ii moitvez ca shi eu ash fi altfel daca ash fi altundeva...  22

...
Iunyss
Sr. Member
**

View Profile
« Reply #2 on: April 06, 2008, 10:58:10 pm »

might be...
dar ar putea fi shi... eu ash sluji Domnului, dar in conditziilea astea? daca ash fi in state sa am tot ce trebe, ash fi cel mai mare predicator.
sau, eu nu pot canta la bise pe orga asta. de ash fi in strainatate la o biserica unde au pian shi trupa de worship shi tot ce trebe, da... acolo ash sluji shi eu. da aici...
]
ii o vorba.. `Omul sfinteste locul` adica, daca stii si vrei, se poate si cu resurse mai slabe.
rOBY
Hero Member
**

walk with me!

View Profile
« Reply #3 on: April 06, 2008, 11:04:04 pm »

asha-i, asha-i! e mult mai greu, dar shi cand vezi rezultatul altfel te bucuri de el... that's a fact!   1

...
Florentina
Moderator
Sr. Member

Traieste-ti viata...Dar pentru vesnicie!

View Profile WWW
« Reply #4 on: April 07, 2008, 06:51:49 am »

Imi place ideea Iunyss... si cred ca e cat se poate de adevarat... Cine nu e credincios in lucrurile mici... nu va fi nici in cele mari...

Ma bucur ca se misca lucrurile pe aici.. multumesc de implicare iunyss.
Oare ceilalti nu au o parere... numai roby si iunyss.. parerea TA poate sa ne ajute .. deci.. implica-te!

Sunt doar un peste pe uscat,departe de-a mea casa... Si cerul e oceanul meu,si marea mea frumoasa...
Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  

TRzone & Theme by Teo, modified by jazzman