Florentina
Moderator
Sr. Member

Traieste-ti viata...Dar pentru vesnicie!
|
 |
« on: April 04, 2008, 07:03:30 am » |
|
Fii tu insuti! Si daca asta nu e deajuns pt cineva... acel cineva nu e indeajuns pt tine!
|
|
|
|
|
|
Sunt doar un peste pe uscat,departe de-a mea casa... Si cerul e oceanul meu,si marea mea frumoasa...
|
|
|
Iunyss
Te Deum Adoramus Philharmonia
Sr. Member

|
 |
« Reply #1 on: April 05, 2008, 01:36:19 am » |
|
 discutabil. nu cred ca se aplica la toate cazurile.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Andreee
Sr. Member

.
|
 |
« Reply #2 on: April 05, 2008, 03:38:15 am » |
|
eu is de acord. trebuie sa fii tu insuti intotdeauna. adica ma refer la cine esti, ceea ce faci. nu trebuie sa te prefaci doar pt ca sa pici bine in ochii cuiva. asa cum o spus florentina: Fii tu insuti! Si daca asta nu e deajuns pt cineva... acel cineva nu e indeajuns pt tine!
|
|
|
|
|
|
Nu piroanele L-au tinut pironit pe Hristos pe cruce, ci dragostea Sa de oameni.
|
|
|
Florentina
Moderator
Sr. Member

|
 |
« Reply #3 on: April 05, 2008, 05:56:13 am » |
|
eu cred ca se aplica in toate cazurile...chiar cred ca daca pt cineva nu ajunge ceea ce esti tu si vrea sa fi altcineva.. e clar ca nu te merita si nu e pentru tine... In viata trebuie sa accepti anumite lucruri... Vreau sa va invit pe toti sa vizualizati
|
|
|
|
|
|
Sunt doar un peste pe uscat,departe de-a mea casa... Si cerul e oceanul meu,si marea mea frumoasa...
|
|
|
rOBY
Hero Member

walk with me!
|
 |
« Reply #4 on: April 05, 2008, 10:24:12 am » |
|
 discutabil. nu cred ca se aplica la toate cazurile. are iunyss dreptate. ce ai scris tu aici se aplica numai in cazul unei relatzii de prietenie/amicitzie stransa, dar in cazul unui job??? cand nu eshti destul de bun, slujba nu e destul de buna pt tine?? zic eu, uneori trebuie sa cautzi sa te intreci pe TINE INSUTZI!
|
|
|
|
|
|
...
|
|
|
Iunyss
Sr. Member

|
 |
« Reply #5 on: April 06, 2008, 12:38:04 am » |
|
Fraza asta cu `Be Yourself` e o deviza a epocii in care traim.. a omului `modern` , mai bine zis `recent`, om care sub deviza asta isi permite multe.. nu ar fi gresit, DAR, zic ca nu se aplica la toti pentru ca astfel nu am mai avea limite. Imagineaza-ti o lume in care fiecare ii `el insusi`. C`mon.. Asta-i o utopie. Nici nu ai cum sa o aplici. Pentru ca fiecare se raporteaza diferit la ceilalti... Sa nu intelegem gresit. A fi onest cu ceilalti si a fi sincer nu inseamna tot timpul: `Be you`. Depinde de fapt ce se intelege prin a fii tu insuti. Cred ca avem ratiune, ca sa avem limite, si sa ne deosebim de alte regnuri. cititi Patapievici - Omul recent. 
|
|
|
|
« Last Edit: April 06, 2008, 12:41:57 am by Iunyss »
|
|
|
|
|
Florentina
Moderator
Sr. Member

|
 |
« Reply #6 on: April 06, 2008, 03:08:48 am » |
|
eu vorbeam de relatiile interumane.. nu de job... Vorbeam despre tendinta lumii actuale de a purta o masca... cand e vorba de job... acolo e multa munca si sacrificiu... inmultirea talantilor prin munca
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iunyss
Sr. Member

|
 |
« Reply #7 on: April 06, 2008, 05:17:22 am » |
|
da.. dar Roby a zis de job. Bineinteles ca nu la asta te-ai gandit cand ai scris. Ce am zis mai sus ii foarte valabil si intre relatiile interumane. Mai ales. Depinde din ce perspectiva privesti.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Florentina
Moderator
Sr. Member

|
 |
« Reply #8 on: April 06, 2008, 07:41:05 am » |
|
Totusi mi se pare gresit sa fi fals fata de cineva,sa incerci sa pari ceea ce nu esti... adevarul doare dar totusi e cea nai buna solutie... parerea mea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iunyss
Sr. Member

|
 |
« Reply #9 on: April 06, 2008, 09:18:03 pm » |
|
da. corect. Nici nu trebuie sa fii fals fata de cineva. E de la sine inteles ca ipocrizia nu are ce cauta intre crestini. Gandeste-te pur si simplu ca te raportezi diferit fata de fiecare. Intr-un fel vorbesti cu mine -de exemplu- si altfel vorbesti cu Roby -alt exemplu  - deci, e inevitabil sa poti fii aceeasi cu fiecare. Si nu inseamna asta a purta o masca. Inseamna `cu care te simti mai in largul tau`, cu alte cuvinte. Probabil tu te refereai la oamenii care imita alte persoane pentru a iesi in evidenta, si asa isi pierd originalitatea, nereusind altceva decat sa fie penibili. Da. Din punctul asta de vedere e corect. Fii tu insati, si mai mult de atat, depaseste-te, ramanand YOU. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rOBY
Hero Member

walk with me!
|
 |
« Reply #10 on: April 06, 2008, 10:37:59 pm » |
|
Fii tu insati, si mai mult de atat, depaseste-te, ramanand YOU.  atat!  multzumesc iunyss. 
|
|
|
|
|
|
...
|
|
|
|