News: http://www.tedeumadoramus.com/te-deum-vine-la-tine-acasa

Username: Always stay logged in
Password:
0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: Coloseni 3: 23-24  (Read 2015 times)
k-laudia
Te Deum Adoramus Philharmonia
Sr. Member
**

View Profile
« on: March 30, 2008, 09:09:07 am »

Coloseni 3:23, 24 - "Orice facetzi, sa facetzi din toata inima, ca pentru DOmnul, nu ca pentru oameni, ca unii care shtitzi ca vetzi primi de la Domnul rasplata moshtenirii. VOI SLUJUTZI DOMNULUI!"

..."ORICE facem sa facem din toata inima, ca pentru Domnul"....orice.....ce inseamna acest orice?  7...ma uit in dreptul meu...nu pot sa zic ca tot ce am facut  doar azi a fost facut ca pt Domnul...poate chiar mi-ar place sa "nu vada" Domnul tot ce am facut eu azi...(de exemplu, iar am pierdut vremea pe net azi 2 4)...ma sperie gandul acesta: ca absolut tot ce fac, sa fie ca pt Domnul....Domnul sa ne ajute sa  ne analizam in tot ceea ce facem!!!!
 shi acum, "noi slujim Domnului"...noi, cei din Te Deum, slujim Domnului...TDA slujeste Domnului!!!! Amin....asta imi doresc....sa conshtientizam ca lucrarea nu e a noastra, e a Domnului...shi asta in primul rand eu, shi dupa aceea toti te deum-ishtii (cor plus orchestra)

...suntem motivatzi la o slujire curata, la o inchinare autentica? 63 63 63
rOBY
Hero Member
**

walk with me!

View Profile
« Reply #1 on: March 30, 2008, 10:13:05 am »

asha e... cred ca majoritatea oamnenilor care sunt pe forum shi intra fregvent sunt foarte motivatzi de Te Deum, shi de toata lucrarea asta. ideea  sa ii motivam shi pe ceilaltzi... 39 sa faca asta din toata inima, ca pentru Domnul... shi pentru rasplata moshtenirii.... 

...
Florentina
Sr. Member
**

Traieste-ti viata...Dar pentru vesnicie!

View Profile WWW
« Reply #2 on: March 31, 2008, 12:44:00 am »

Stii cand e cel mai greu?Cand trebuie sa faci lucruri care nu iti plac...
De multe ori avem tendinta sa facem superficial lucrurile care nu ne plac... Dar pana si lucrurile care nu ne plac,trebuiesc facute...bine... ca pentru Domnu...
Daca am face numai lucruri care ne plac si daca am face bine numai la cine ne face bine... ce rasplata ar trebui sa mai asteptam...?

Sunt doar un peste pe uscat,departe de-a mea casa... Si cerul e oceanul meu,si marea mea frumoasa...
Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  

TRzone & Theme by Teo, modified by jazzman