News: http://www.tedeumadoramus.com/foto/joy-joy-joy/concert

Username: Always stay logged in
Password:
0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: 1 ... 13 14 [15] Go Down Print
Author Topic: Motive de rugaciune  (Read 14173 times)
alina mehe
Te Deum Adoramus Philharmonia
Jr. Member
**

View Profile
« Reply #210 on: October 11, 2008, 06:39:38 am »

Agree

Look at your life through heaven's eyes
juliss
Newbie
**

View Profile
« Reply #211 on: October 15, 2008, 09:32:00 pm »

hm.... da Smiley asta si eu am observat. toate repetitiile cu Te Deum-ul, si concerte, si planificari, si tot, tre facute pt El. caci doar pentru slava Lui cantam, nu? Defapt.... de la el am si primit posibilitatzile de a canta, talentele, imprejurarile, etc..... Tre sa-L laudam prin munca noastra. Si sa nu o facem pt faima noastra.... multzi necrestini cand aud de corul nostru zic : "wow, Te Deum, ce super ca esti acolo" . Right. Dar Te deum-ul nu te face un VIP, potzi sa apari in TV, sau faci alte chestii diverse ca sa ajungi celebru. Te Deum e un cor crestin, format din oameni care Il iubesc pe Dzeu. Haidetzi sa ne rugam pt asta. Sa nu fim egoisti si insetati de faima, ci sa fim plini de lumina de la El si sa dorim sa-L adoram prin fiecare repetitie mai bine sau mai putzin reusita Tongue .
Let's pray for Te Deum, pt tot (incepande la dirijorii de repetitzii, Florin, instrumentisti, bisericile care ne dau ocazia sa repetam la ei, concertele care vor urma,tot...) 3

inteligentza are sincope, dar vointa are continuitate!
rOBY
Hero Member
**

walk with me!

View Profile
« Reply #212 on: October 16, 2008, 12:08:25 am »

agree! 1 daca cineva cauta folosul lui, sau cauta orice altceva (inclusiv profesionalismul) mai mult decat sa faca lucrarea asta in totalitate pentru El shi slava Lui, vom fi inconjuratzi de eshecuri. shi ce e trist, ca ciudat, nu suntem in cea mai buna pasa. datorii de o gramada de vreme, shi alte probeme. eu sincer zic sa ne punem cate un semn de intrebare. oare eu unde am calcat stramb? ca ceva bai ii in zona :|
eu cel putzin vad shi la mine ca am facut lucruri de care imi e rushine, shi am luat decizii cu care nu sunt prea mandru, dar incerc ca tot ce e legat de tda sa ramana afara din zona incapatzanarii mele. asta e lucrarea LUI!  22
let's pray...

...
Laura
Sanctus Pro Deo ®
Jr. Member
**

View Profile
« Reply #213 on: February 05, 2009, 08:10:23 am »

Am primit azi un mesaj pe mess despre un copil (21 ani) de la Bis. Betania din Sibiu, botezat de curand, care are o problema de sanatate... sunt ceva pareri cu privire la starea lui, dar nu se stie exact despre ce e vorba. Din ce am auzit,  se pare ca are un chist relativ mare pe pancreas si mai multe microchisturi pe ficat... nu suna a prea bine.
asa suna mesajul ce l-am primit:
"Maine Sergiu va face biopsia ...se va vedea clar in urma acestei investigatii ce are ,,,inainte am vorbit cu el , si m`a rugat sa spun la cat mai multe persoane sa se roage pt el, am fost surprinsa ca el m`a incurajat pe mine el care are nevoie de mangaiere si incurajare ...faceti`va cateva minute timp si inaltati spre Dumnezeu rugaciune de intarire si vindecare , D`zeu sa va rasplateasca si fiti binecuvantati."

daca aveti indemn de sus, rugati-va si voi!
k-laudia
Sr. Member
**

View Profile
« Reply #214 on: February 05, 2009, 05:42:54 pm »

63 63 63
Dumnezeu sa lucreze!
Laura
Sanctus Pro Deo ®
Jr. Member
**

View Profile
« Reply #215 on: February 06, 2009, 05:29:10 am »

"Fratilor...Sergiu a facut biopsia, nu se simte asa bine, este si foarte obosit. Zilele urmatoare va veni acasa iar saptamana viitoare pe Miercuri vom primi un raspuns legat de el. Rugati-va Domnului sa-l vindece. "

mesaj primit pe messenger de la altii..
se pare ca este singur pocait de la el din familie, si cum s-a botezat numai acum, parintii lui il acuza ca din cauza ca vine la biserica la noi pateste asa...  22  40
« Last Edit: February 06, 2009, 05:35:57 am by Laura » Logged
Laura
Sanctus Pro Deo ®
Jr. Member
**

View Profile
« Reply #216 on: February 19, 2009, 01:39:28 am »

ma gandeam ca nu va deranjeaza sa va anunt in continuare ce se mai intampla cu Sergiu...

este inca la spital, nu stim daca i-au dat rezultatul biopsiei, banuiesc ca i l-or fi dat din moment ce au inceput sa ii faca chimioterapie... saptamana trecuta doctorii spuneau ca e suspect 90% de cancer.
martea trecuta, la tineret, sora lui, Paula, ne-a povestit cate ceva despre starea lui Sergiu si a parintilor ei, plangand in hohote...  46 spunea ca Sergiu este foarte linistit si increzator, nu se teme de ce il astepta, are puterea sa ii incurajeze el pe ei lui, in loc sa fie invers... parintii lui, zice ca, s-au mai apropiat de Dumnezeu in ultima perioada...
http://photos3.hi5.com/0067/350/530/zh413q350530-02.jpg

familia aceasta are nevoie de rugaciunile noastre in continuare...  63

Domnul sa ne cerceteze pe fiecare, ca nu stim cate zile avem de trait...

« Last Edit: February 19, 2009, 03:54:42 am by Laura » Logged
= anDrEYu =
Sanctus Pro Deo ®
Full Member
**

Nothing happens unless first we dream and believe.

View Profile
« Reply #217 on: June 20, 2010, 07:43:07 pm »

stand in pat  atatea zile mi-am adus aminte de forumul te deum unde mai sunt oameni ai rugaciunii. forum pe care candva postam si eu. nu stiu care ma mai tine-ti minte si care  nu Smiley dar sunt andrei adam din sanctus din sibiu:) si  vreau sa va dau un motiv de rugaciune. marti 8 iunie am avut un accident  de motor urat de tot si am dubla fractura deschisa tibiana si s-o zdrobit tibia  de genunchi .am avut 2 operatii ,una la genunchi unde mi-o pus placa metalica si una la tibie unde am fixator cu 5 tije in os.multumesc celor care se vor ruga .Domnul cu voi

The work goes on, the cause endures, the hope still lives and the dreams shall never die.  Zbye!
rOBY
Hero Member
**

walk with me!

View Profile
« Reply #218 on: June 22, 2010, 10:22:48 pm »

hey andreyu!  1 cum am putea sa te uitam?
m-a pus pe ganduri postul tau si cu precadere evenimentul nefericit care a avut loc in viata ta. pacat ca forumul nu prea e vizitat, dar poate ne mai aunutam intre noi, si eu iti promit ca am sa ma rog pentru tine, si daca nu uit, la tineret la noi am sa mentionez cauza ta.
eu cred ca Dumnezeu in maretia Lui, ti-a pregatit iesirea din situatia asta! AMIN!

...
k-laudia
Sr. Member
**

View Profile
« Reply #219 on: June 27, 2010, 06:47:15 am »

hei, andreiu. acum am citit si eu despre acceidentul tau.
andrei, ma rog pt tine ca Domnul sa te intareasca sa treci prin toate. am aflat intre timp ca acum te swimti mai bine.  4
sa fii binecuvantat!
Pages: 1 ... 13 14 [15] Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  

TRzone & Theme by Teo, modified by jazzman