News: http://www.tedeumadoramus.com/te-deum-vine-la-tine-acasa

Username: Always stay logged in
Password:
0 Members and 2 Guests are viewing this topic. « previous next »
Pages: 1 ... 11 12 [13] 14 15 Go Down Print
Author Topic: Motive de rugaciune  (Read 14173 times)
soree
Moderator
Sr. Member

View Profile
« Reply #180 on: May 23, 2008, 08:10:17 am »

ne rugam

4  6  4 pentru asta multumesc 1

si Lui multumesc pentru asta:
shi EL aduce implinrea...  1 you'll see.  1

1

.........
Florentina
Te Deum Adoramus Philharmonia
Sr. Member
**

Traieste-ti viata...Dar pentru vesnicie!

View Profile WWW
« Reply #181 on: May 24, 2008, 01:22:03 am »

Sa ne ti la curent despre cum decurg lucrurile...
Rugati-va pt mine sa imi dea Domnu intelepciune 1

Sunt doar un peste pe uscat,departe de-a mea casa... Si cerul e oceanul meu,si marea mea frumoasa...
= anDrEYu =
Sanctus Pro Deo ®
Full Member
**

Nothing happens unless first we dream and believe.

View Profile
« Reply #182 on: May 26, 2008, 07:06:37 am »

azi am fost la bise,si  am vazut-o p mariane ,femeia care o pierdut copilul.canta si se ruga dar arata asa de rau,alba toata,obosita,epuizata.era in negru si avea o fatza plina de amraciune dar niste ochi  plini de speranta si incredere in Domnul.Nu poate dormi noaptea,nu poate manca.
Junior mergea cu un prieten de pe strada spre scoala,care  se pare ca  nu era chiar  normal,dar erau prieteni,copilul  ala merge la scoala ajutatoare fiind  un copil aflat in plasament de la orfelinat la niste vecini deacolo de langa ei si mamei lu junior i-o zis cineva ca  copilul ala l-o impins p baiat in fatza la tren.nimeni nu stie exact cum s-o intamplat,dar ii o ipoteza care  da de gandit si provoaa multa durere... nu ca l-ar fi impins intentionat,dar erau f strengari si se impigeau mult si l-ar fi inghiontit cumva de l-o agatat trenu...

azi mam uitat la dvd-ul facut  cand am cantat la bise la noi.... So,pfff,ai fost la inaltime,f tare,c mio placut! Felicitari.
« Last Edit: May 26, 2008, 07:18:40 am by = anDrEYu = » Logged

The work goes on, the cause endures, the hope still lives and the dreams shall never die.  Zbye!
Florentina
Sr. Member
**

View Profile WWW
« Reply #183 on: May 26, 2008, 07:57:24 am »

O sa ne rugam pt asta...
in plus sa ne rugam pt toti cei care sunt in sesiune sau care au licienta , si pe care ii asteapta bacu si admiterea

p.s Hai Andrei ca iti schimb prefixu ca esti baiat cuminte! Tongue *

Sunt doar un peste pe uscat,departe de-a mea casa... Si cerul e oceanul meu,si marea mea frumoasa...
rOBY
Hero Member
**

walk with me!

View Profile
« Reply #184 on: May 26, 2008, 08:10:21 am »

sa ne rugam pt toti cei care sunt in sesiune sau care au licienta , si pe care ii asteapta bacu si admiterea
:67:confirm, confirm.  1

...
gabitzish
Jr. Member
**

View Profile
« Reply #185 on: May 26, 2008, 08:41:32 am »

Si pt shcolarii de rand, cea mai grea perioada ii asta de la sfarsit... ca is prea putine notele, sau prea mici...

Exista 10 tipuri de oameni: cei care stiu numara binar, si cei care nu stiu.
so
Jr. Member
**

View Profile
« Reply #186 on: May 27, 2008, 04:34:42 am »

wow.... am fo mai mult decat mishkt d ceea ce i s'a intamplat familiei wekesa......Domnul sa'i fie mai mult decat sprijin...... ........
   Domnul cu noi totzi!
Florentina
Sr. Member
**

View Profile WWW
« Reply #187 on: May 27, 2008, 05:03:27 am »

Amin!  63 63 63

Florentina
Sr. Member
**

View Profile WWW
« Reply #188 on: May 29, 2008, 03:23:22 am »

As vrea sa fac o propunere Localitatile din care facem parte sunt : Oradea,Cluj,Deva,Arad,Timisoara si Sibiu. Propun ca saptamana viitoare in fiecare zi sa ne rugam pt fratii nostri din fiecare oras si pt orasul lor,iar Duminica sa ne rugam pt Romania. Cine e deacord cu mine?
De Exemplu.
Luni 2 iunie - Oradea
Marti 3 Iunie - Cluj
Miercuri 4 iunie - Deva
Joi 5 iunie - Arad
Vineri 6 iunie - Timisoara
Sambata 7 iunie - Sibiu
Duminica 8 iunie - Romania

Consider ca rugaciunea e arma noastra cea mai puternica si impletita cu post si studiu(+ perseverentza) devine invincibila. Sa ne rugam pt fratii nostri ca ei sa fie lumina in orasele din care fac parte!
Daca vreti trezire nu uitati!Trezirea incepe cu mine si trezirea incepe cu tine!
Si nu exista pocaintza fara viata de rugaciune, asa ca faceti-va timp sa va rugati!

Mana Lui Dumnezeu sa fie neincetat asupra voastra!

k-laudia
Sr. Member
**

View Profile
« Reply #189 on: May 29, 2008, 07:47:34 am »

totally agree..let's pray 63 1
rOBY
Hero Member
**

walk with me!

View Profile
« Reply #190 on: May 29, 2008, 08:25:24 am »

shi eu cu cine ma rog?? deva sau cluj?
oricum deva nu e reprezentata decat de noi, care suntem plecatzi...
noah, eu zic ca ii o idee buna...  1

...
jazzman
Eu sunt mic
Full Member
*

View Profile
« Reply #191 on: May 29, 2008, 07:32:22 pm »

shi eu cu cine ma rog?? deva sau cluj?
oricum deva nu e reprezentata decat de noi, care suntem plecatzi...

te rogi pentru toata lumea
iara citesti in diagonale...

jazzman
Florentina
Sr. Member
**

View Profile WWW
« Reply #192 on: May 30, 2008, 12:56:42 am »

Am ales pt fiecare zi a sptamanii viitoare un oras.In ziua respectiva toti ne rugam pt fratii nostri partasi la lucrarea te deum-sanctus care fac parte din acel oras,si pt orasul lor.

Laura
Sanctus Pro Deo ®
Jr. Member
**

View Profile
« Reply #193 on: May 30, 2008, 03:38:51 am »

Da, e o idee buna sa ne rugam asa. Cu totii avem nevoie.. si noi si orasele noastre.

Azi am tot fost preocupata de un gand si m-am gandit sa vi-l povestesc si voua.
Am aflat lucruri care m-au cutremurat si in acelasi  timp m-au determinat sa fiu cu mult mai multumitoare pt dragostea lui Dumnezeu pe care o vad in toate binecuvntarile de care am parte, si de cele mai multe ori devin o obisnuinta... avem impresia ca ni se cuvin...
Este vorba de un coleg de-al meu, Ionutz, din Buzau. La sfarsitul anului 2 de facultate a intrat intr-o depresie mare din cauza nereusitei la un examen. (profa l-a picat din cauza ca era prea agitat  66)  Cei care aveam tangenta cu el doar la scoala, nu vedeam nimic anormal in comportamentul lui; eu si acum ma inteleg foarte bine cu el; insa starea lui s-a agravat pe ce a trecut timpul... dupa o perioada, un coleg din anul 6 pe vremea aceea, l-a dus la un doctor care i-a dat un tratament, cu indicatia sa il urmeze timp de 2 ani. Nu s-a tinut de tratament decat 2 luni. Intr-una din zilele trecute, l-au cules colegii dintr-o crasma, din apropierea caminului lor, beat mort... l-au dus la camin, i-au spalat hainele si l-au pus sa doarma acolo. Printre lucruri i-au gasit niste medicamente care se prescriu in depresii majore si schizofrenie. N-as vrea sa-mi inchipui ca-si lua medicamentele si cu alcool...  17
Au aflat mai tarziu ca un psihiatru i-a prescris medicamentele pentru schizofrenie. Locuieste in gazada, in subsolul unei case, fara apa, caldura, pe un pat de caramizi, plus de toate mai plateste si 250 lei pe luna. Mai rau ca in pivnitza cu alte cuvinte...
Cred ca are mare nevoie de afectiune in starea in care se afla. Ca si fata, nu ma pot apropia de el, insa, am un coleg pocait, Radu,  care se pregateste sa devina neuropsihiatru si as vrea sa il indemn sa studieze putin problema lui, sa se apropie de el, sa il cheme la biserica, sa ii spuna de Domnul. Nici pentru el nu va fi o decizie usoara de luat, dar v-am spus aceste lucruri ca sa va rugati pt el, ca Domnul sa ii puna pe inima sa faca lucrul acesta, chiar daca nu este usor.
Schizofrenia este o boala foarte grea, as putea sa spun chiar o boala a duhurilor, in care in momentul crizelor, cei bolnavi cauta sa se sinucida sa sa faca rau la altii... Cunosc pe o persoana credincioasa care s-a imbolnavit tot la varsta tineretii de schizofrenie, si spunea ca aude voci care o indemnau sa se sinuzida, insa ea stia ca e bolnava si cand se simtea in pericolul unei crize mergea sa citeasca din Biblie, si citind cu voce tare se lupta cu vocile din minte ei, trecea peste crize...
Chiar daca Ionutz nu este credincios, cred ca Domnul poate lucra la mintea si inima lui in clipele de luciditate.
De-aceea va rog sa staruiti in rugaciune cu credinta pentru el, si pt Radu.
 63

scuze ca am scris asa mult...
Florentina
Sr. Member
**

View Profile WWW
« Reply #194 on: May 30, 2008, 03:57:36 am »

Nu trebuie sa iti ceri scuze...Ne vom ruga pt asta...Cat despre mine eu am sa ma rog 63 63 63

Pages: 1 ... 11 12 [13] 14 15 Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  

TRzone & Theme by Teo, modified by jazzman